Category Archives: Party Hovedstadsområdet

Singler tilbud tantra massage

singler tilbud tantra massage

Udgivet i Individuelle kurser og forløb for par og singler · Få det sex(liv) Jeg tilbyder en vej hvor du lærer at høste energien lysten fremfor at gemme den af vejen, af frygt for at blive skuffede. Lad go' sex være Uddannelse i tantramassage. jun Workshops i tantra. Røre og blive berørt? Vil du inspireres og lære at bringe tantra massage ind i dit parforhold, eller med til dit næste tantriske. 4. jun Singler som gerne vil lære at give en super skøn massage. Ved singler sørger vi for, at der er lige mange af hvert køn, så du arbejder sammen. singler tilbud tantra massage

Singler tilbud tantra massage -

Men det er en misforståelse at tantra er sex. Lær vigtigheden i at sige til og fra i livet, for når du er i stand til det gennem kroppen - vil dit liv blive lettere. Der er mange snydere derude og en tantra-massage er en meget sårbar ting. TANTRA MASSAGE KURSUS FOR SINGLER Det er et stærkt værktøj til at vække sanseligheden og kærligheden i dig selv. Mange af os ønsker ubetinget. KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til. mar Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Singler tilbud tantra massage -

Book billet og se priser på: Jubiichat dk kvinder søger mænd disse kvaliteter lærer man altså ikke på nogle få weekender - det tager årevis af træning," slår Adinatha Tantra fast. Planlægning af events Opret en eventside Tjekliste til eventplanlægning Scanning af billetter Event tilmelding En imponerende eventside Alternativt billetsystem Hør hvad andre siger. De længere workshops over to dage går dybere og er mere intense og måske tryggere, idet man når at lære hinanden bedre at kende. De møder jeg var i, glædes jeg over, vi kom jo meget tæt på hinanden men på en god og værdig måde så det føltes rart. Som en udviklingsvej der kan inkludere både kroppen, seksualiteten, personligheden, vores følelsesmæssige og mentale evner og også spiritualitet. Lær at give en dejlig energigivende og sensuel Tantramassage, og oplev samtidig nogle skønne dage, hvor der udover massagedelen vil være Kundalini Yoga, Meditation, Dans, Energiarbejde og Nærværsøvelser.

    More Articles

2 Comment on "Singler tilbud tantra massage"

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *